Děkujeme všem za podporu našeho rodinného projektu.

RECEPTY

Sem budeme postupně přidávat různé tipy a recepty
na použití surovin, které nabízíme v našem eshopu :-)

Kokosová mouka - co s ní?

Kokosovou mouku můžete využít na sladké pečení a jde použít i v některých slaných receptech do koláče zahustíte tvarohovou nebo jinou náplň místo pudingu jde použít na zahuštění těsta na LC slané pečivo skvělá na palačinky, lívance nebo na ombinaci třeba s mandlovou či jinou ořechovou moukou, v...

Plantejnová mouka - co s ní?

Plantejnovou mouku můžete v kuchyni využít na slano i na sladko. Hodně saje, takže opatrně s ní :-) můžete s ní zahušťovat omáčky zkuste udělat nočky do polévky, stačí smíchat s vejci, bylinkami a solí do husté hmoty a lžičkou tvořit malé nočky jde použít v trojobalu plantejn - vejce - lahůdkov...

Jablečná mouka - co s ní?

Tipy na použití jablečné mouky: lze ji použít jako sladidlo na kaši, do tvarohu a podobně místo cukru je přirozeně sladká, jsou to jen usušená a namletá 100% jablíčka :-) pro ty, co nemohou syrová jablka, stačí např. přesnídávku povařit a nechat vystydnout domácí přesnídávku můžete přidat...

100% Kaštanová hmota - co s ní?

Můžete ji použít na sladko i na slano.    Kaštanová paštika: Osmahněte třeba cibulku, česnek, pórek (skvělá je najemno nakrájená třeba červená kapie, dodá hezký vzhled) na tuku, kterým nešetřete, hmota to vsákne do sebe, přidejte koření podle chuti, moc dobré jsou nějaké čerstvé bylinky...

4 položek celkem